Medewerkers

Mireille Peters


Mijn naam is Mireille Peters. In 2003 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Ik heb van 2003 tot en met 2006 gewerkt in een vrije vestiging in Ermelo en Harderwijk. In 2005 heb ik mijn eigen logopediepraktijk geopend in Zeewolde, in Medisch Centrum het Gildenhuis. n 2007 heb ik 2 praktijken overgenomen, in Harderwijk (locatie Medisch Centrum Drielanden) en Zeewolde (locatie Medisch Centrum Krachtenveld).

Régine Rijsdijk


Na mijn afstuderen als logopedist en spraak- en taalpatholoog, ben ik als logopedist gaan werken in de vrije vestiging. Sinds november 2007 werk ik met veel plezier in de praktijk van Mireille. U kunt mij in Zeewolde vinden op dinsdag en in Harderwijk op maandagochtend en donderdagmiddag. Het werken als logopedist in een vrije vestiging geeft mij de mogelijkheid te werken met zowel volwassenen als kinderen. Het trekt mij aan om verschillende logopedische problemen te kunnen behandelen en daarbij rekening te houden met de persoonlijkheid van de client.

Marion Verspuij


Mijn naam is Marion Verspuij. Sinds 2000 werk ik met veel plezier als logopedist. De behandeling van kinderen en jongeren heeft mijn hart. Ik houd van een ongedwongen sfeer en kijk naar wat ze leuk vinden, zodat ze met plezier komen en oefenen. U als ouder bent hierbij heel belangrijk. Een goede onderlinge samenwerking en afstemming zorgt voor een vlotter behandelresultaat en dat is natuurlijk waar we naar streven. In 2010 heb ik de Master SEN-studie Dyslexiespecialist afgerond. Sindsdien bied ik naast o.a. taal- en spraakproblematiek ook ondersteuning aan kinderen in het basisonderwijs die moeite ervaren met technisch- en begrijpend lezen en spellen. Het trainen van leesvoorwaarden ('hakken', 'plakken' en letterkennis) hoort hierbij. Voor ik bij Mireille in de praktijk kwam, ben ik 8 jaar werkzaam geweest in het Cluster 4 onderwijs voor kinderen met gedragsproblematiek. Hier heb ik ruimschoots ervaring opgedaan met o.a.ADHD en PDD-NOS, een mooie en uitdagende doelgroep waarvan ik veel heb mogen leren. Logopedie is een dynamisch beroep waar bijscholing een belangrijk onderdeel van uitmaakt. Net als de andere collega's ben ik uiteraard kwaliteit geregistreerd.

Lieke Boon


Hallo! Mijn naam is Lieke Boon. In 2013 ben ik gestart met de opleiding logopedie en deze heb ik onlangs afgerond. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij de praktijk en na mijn opleiding kon ik direct aan de slag. Op de woensdag ben ik werkzaam op de locatie in Harderwijk en op de vrijdag kunt u mijn vinden in Zeewolde.